zelf ontwerpen


Naast de lampjes die kant-en-klaar te koop zijn in onze shop kun je bij ons ook terecht met jouw eigen foto of ontwerp. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Je kunt er dus voor kiezen om een gedetailleerd ontwerp te maken of simpelweg een foto te uploaden. Hieronder staat alles wat je moet weten om tot een persoonlijk eindproduct te komen.

Download het sjabloon


Wat komt er wel op de lamp en wat niet? Het sjabloon helpt je op weg met ontwerpen.
DOWNLOADEN

Get creative


Haal de potloden van zolder of start je computer op en kies een mooie (vakantie)foto.
TIPS & TRICKS

Upload jouw ontwerp


Voldoet jouw ontwerp aan alle eisen? Stuur 'm ter controle naar ons op!
UPLOADEN

Bestel jouw lampje


Na het uploaden ontvang je een link naar de bestelpagina en gaan wij aan de slag.
BESTELLEN

Download het sjabloon


Of je nu kiest voor een mooie foto óf aan de slag gaat met een gecompliceerd ontwerp, met behulp van onze sjablonen kun je precies zien welke delen worden uitgesneden en wat er dus wel en wat niet op je lampje komt te staan.
PNG/PDF INDESIGN PHOTOSHOP

Get creative


We snappen dat je staat te popelen om aan de slag te gaan, het is echter verstandig om onderstaande tips even door te nemen voor je begint.

  • Hou er rekening mee dat niet alles van jouw foto/ontwerp op het lampje komt te staan. Dit kan vooral raar uitpakken met bijvoorbeeld gezichten. De sjablonen bij stap 1 kunnen hierbij helpen.
  • Omdat de platen zowel aan de voor- als achterkant worden bedrukt heb je de mogelijkheid hiervoor een ander bestand aan te leveren. Doe je dit niet, dan zal op beide kanten dezelfde afbeelding gebruikt worden.
  • Zorg ervoor dat de resolutie van jouw foto/ontwerp tenminste 2500 x 2800 pixels is. Bij kleinere afbeeldingen kan de bedrukking onscherp worden.
  • Sla jouw foto/ontwerp op als .jpg of .png
  • Zet in de bestandsnaam van jouw ontwerp duidelijk jouw eigen naam én de naam van het ontwerp.

EXTRA HULP

Upload jouw design


Voldoet jouw ontwerp aan alle eisen bij stap 2? Dan kun je hier je bestand(en) uploaden.


Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden.

Bestellen!


Na het succesvol uploaden van jouw ontwerp hoef je alleen nog maar het lampje te bestellen. De rest is aan ons. Wij zullen jouw ontwerp met de nodige aandacht verder helpen tot een persoonlijk lampje.
BESTELLEN